Topprestatie op Amsterdamse Finaledag Topscore

Datum : 07-04-2017

De verschillende SGR teams hebben grote successen behaald op het Amsterdamse scholenkampioenschap op 7 april. Het hele schooljaar is er wekelijks getraind en/of zijn er wedstrijden gespeeld. Dit gebeurde bijvoorbeeld in wedstrijden of competities binnen het stadsdeel Zuidoost zodat de teams zich konden kwalificeren voor deze finaledag.


SGR Jongens onderbouw zaalvoetbal: 1e plaats
SGR Basketbal: 1e plaats
SGR Dansteam: 1e plaats
SGR Flagfootball: 1e plaats
SGR Jongens bovenbouw zaalvoetbal 2e plaats.

Deze jongens hadden in de finale geen wissels door (school)verplichtingen van een paar teamgenoten, dus het was een zware wedstrijd. In de laatste minuut maakte de tegenstander Comenius gelijk en helaas won het Comenius de finale na strafschoppen. Younes Ouaali (H4) werd nog wel verkozen tot beste speler van het toernooi.


SGR meiden zaalvoetbal werd uitgeschakeld in de halve finale, maar ook dit was een hele goede prestatie.
De SGR badmintonners vielen helaas niet in de prijzen, maar deze talentvolle 1e klassers waren de jongste deelnemers en moesten het opnemen tegen hogere jaars van andere scholen. Ze hebben zeker een hele mooie ervaring opgedaan.

Zo komt SGR (weer) als sportieve en zeer talentvolle school op de Amsterdamse kaart en hebben we zeker een visitekaartje afgegeven. Hier kunnen we met z'n allen erg trots op zijn!